Skip to main content

Care este culoarea pe care o asociezi in mod spontan cu iubire, pasiune si putere? Este evident, nu? Rosu.

Rosu este deasemenea culorea Rubinului, Regele Pietrelor Pretioase si piatra lunii Iulie fiind mentionat atat in Biblie, cat in sanscrita veche ca cea mai pretioasa piatra.

Rosu pentru rubin. Ruby-red. Cel mai important lucru in legatura cu aceasta piatra pretioasa este culoarea. Incomparabila, calda si patimasa. Ca nici o alta piatra pretioasa, rubinul exprima sentimente puternice, un set de bijuterii cu rubine este marturia iubirii si pasiunii care oamenii o pot simti unul pentru celalalt.

Un inel de logodna cu o piatra de rubin exprima pasiunea si promisiunea iubirii. Se spune ca un inel cu rubin trebuie purtat numai pe mana stanga , astfel incat sa daruiasca forta vietii purtatorului si sa ii asigure protectia fata de spiritele malefice. Atunci cand este dat in dar, rubinul este un simbol al prieteniei si iubirii.

Transparenta este al doilea lucru important. Incluziunile nu afecteaza calitatea rubinului. Dimpotriva, incluziunile dintr-un rubin pot fi un fel de „amprenta”, o declaratie de individualitate si, in acelasi timp, o dovada de autenticitate si de origine naturala.

Ca si duritate, rubinul are duritatea 9 pe scara Mohs, fiind cel mai dur mineral dupa diamant, alaturi de safir. Este considerat ca fiind foarte durabil, fiind o piatra ideala pentru bijuterii.

Culori: rosu, purpuriu, orange, roz, rosu-carmin, rosu cu tenta maronie.

Recomandari

Se ofera la aniversarea a 15 sau 40 de ani (nastere sau casatorie)
Piatra specifica zodiilor Rac, Leu, Scorpion, Sagetator, Capricorn
Talismanul norocos al Capricornului

Calitati metafizice

Piatra a succesului in orice domenii.
Puternic rol protector, protejeaza impotriva atacurilor psihice negative.
Mareste curajul, dragostea, increderea, vitalitatea, puterea, capacitatea de conducere, entuziasmul, generozitatea, optimismul, inspirata, energia, sensibilitatea.
Ajuta la trecerea peste obstacole si in luarea deciziilor.

Iata doar cateva din bijuteriile din argint unicat cu rubine disponibile pe www.silverbox.ro

Inel rubin argint aspect vintageCercei marcasite argint si rubin

Cercei rubin argintCercei rubin argint

Lasă un comentariu