Skip to main content

Ochi de pisica. Top 10 beneficii ale acestei pietre semipretioase.

Numele de ochi de pisica vine din asemanarea extraordinara cu aspectul fizic al unui ochi de pisica si exista in multe culori, de la galbenul mierii de albine pana la negru. Provine din Brazilia, Sri Lanka, Burma sau China. Se crede ca sporeste stabilitatea, curajul, intelepciunea, voita si aduce eliberare. Este cunoscuta, de asemenea, pentru puterea ei de a atrage bogatie si oportunitati noi.

    

Aceasta piatra semipretioasa (ochi de pisica) este piatra destul de interesanta. In afara de aspect, puterile si proprietatile sale metafizice ne-au fascinat.

Enumeram aici zece beneficii si proprietati metafizice atunci cand purtam o bijuterie cu ochi de pisica:

– purtand o piatra semipretioasa (sau o bijuterie cu) ochi de pisica poate ajuta sa gasesti ceva ce ai pierdut. De asemenea, se spune ca are capacitatea de a redeschide cu succes o companie.

– ochiul de pisica este o piatra preferata de catre cei carora le place sa joace jocuri de noroc deoarece se spune ca aduce noroc. Aceasta este o piatra pentru cei care risca si aventurieri.

– purtand o bijuterie cu ochi de pisica ca un talisman poate oferi o protectie psihica si poate indeparta efectele deochiului.

– purtarea ochiului de pisica poate alina durerea care insoteste invariabil lectiile dure ale vietii.

– ajuta la desprinderea de atasamente materialiste sau lumesti nesanatoase.

Inel argint cu ochi de pisica roz si zirconii (pietre semipretioase)
– se crede despre bijuteriile cu ochiul pisicii ca ar reconstrui corpul fizic abuzat (abuz de orice fel – obiceiuri nesanatoase, boala, depresie, etc.). De asemenea, se crede ca ajuta la vindecarea cancerului.

– poate ameliora anxietatea mentala cauzata prin neexprimarea dorintelor. Ea poate dizolva stresul.

– poate oferi o mai mare constientizare si restabilirea memoriei.

– lipsa poftei de mancare si anorexia pot fi afectiuni usor remediate purtand o bijuterie cu ochi de pisica.

– purtarea unei bijuterii cu ochi de pisica poate oferi un sentiment de eliberare fata de anumite temeri si complexe care fac o persoana ezitanta cu privire la luarea unor masuri pozitive pentru sine.

Set masiv model oriental din argint patinat
Nota: Bijuteriile prezentate apartin Silverbox.ro si sunt disponibile pe site (in limita stocului disponibil).

2 Comments

Lasă un comentariu