Skip to main content
Jadul galben: semnificatii, proprietati si puteri

Este o combinatie de calcedonie si cuart si il gasim in diferite nuante de galben de la galben stralucitor pana la galben mustar.

Jadul galben a fost vazut ca un talisman de protectie, folosit de preoti si samani pentru a-l pazi pe om atat in ​​calatoriile sale fizice, cat si in calatoriile sale spirituale.

Cunoscut si ca piatra curajului sau piatra intelepciunii, Jadul reaminteste oamenilor să se ajute reciproc. Aceste pietre absorb energia negativa, echilibrează energiile yin-yang și aliniaza corpul, mintea și spiritul pentru calatorii samanice.

De ce sa avem pietre de Jad galben sau bijuterii cu jad

Este folosit ca protectie atat pentru lumea fizica, cat si pentru cea spirituala.

Este o piatra excelenta deoarece ne va ghida prin experientele pamantesti. De asemenea, ne asigura ca mergem mai departe pe calea vietii noastre.

Este, de asemenea, o piatra a intelectului, utilizata de către cercetatori, oameni de stiinta, poeti și medici. Ne ajuta sa ne mentinem mintea limpede si concentrata.

Ajuta la eliminarea stresului și aduce liniște, mai ales dacă o combinați cu piatra lunii ianuarie.

Este, de asemenea, o piatra pe care ar trebui să o ai cu tine atunci cand vrei sa fii una cu natura.

Set jad argint (cercei si pandantiv) Inel jad argint

In concluzie, purtand bijuterii cu jad, iti vei umple viata cu incredere si curaj. Vei atrage energie pozitiva si bijuteriile cu jad te vor ajuta sa iti sporesti increderea in tine.

Lasă un comentariu