Skip to main content

Horoscop amuzant despre zodia Fecioara

E destul de simplu sa depistezi un nativ din Fecioara in multime. In primul rand, nu va fi foarte zgomotos.

Nu e o persoana tocmai gregara si va iesi in evidenta ca fiind un singuratic. Evenimentele sociale nu sunt cel mai bun loc ca sa-i cauti pe acesti perfectionisti. Ai mai multe sanse sa-i gasesti la birou, lucrand dupa program, decat la vreo petrecere.

Vezi tipul ala linistit si atragator din colt, cu un dictionar sub brat? Cel cu mintea precisa ca un ceasornic elvetian, cel care observa metodic si organizat fiecare detaliu, cat de mic? Daca te uiti mai atent vei observa cum cantareste atent fiecare minut care trece. Acel barbat e nascut in zodia Fecioarei.

Vezi fata aceea tacuta, cu ochi frumosi si blanzi, care asteapta autobuzul? Uita-te la manusile ei imaculat de albe, la atitudinea ei calma si rezervata. Ea va avea bani exacti pentru bilet gata pregatiti in mana. Nici prin cap nu i-ar trece sa ceara casieritei sa-i schimbe o bancnota de 5 lei. Ea e o Fecioara.

Cercei agat verde si marcasite din argint Set Amazonit argint

Femeia din Fecioara iubeste piesele de teatru, concertele si cartile, dar le critica fara mila continutul. La fel de critica e si cu cravata, tunsoarea, vorbele si faptele tale. Pentru ea, a critica e la fel de firesc ca si a respira. E eterna perfectionista si fara ea, toti am fi cam neglijenti si delasatori. Insa, ai grija, nu o critica si tu! Asta e impotriva regulilor. Aici nu merge sa-i faci si tu ce-ti face ea. Gandirea ei limpede precum cristalul ii permite sa-si vada in taina propriile imperfectiuni la fel de clar cum le vede si pe ale tale si se judeca deseori cu multa asprime. De aceea considera ca nu e cazul sa o faci si tu.

Bijuteriile ei, mai mult decat ale celorlalte zodii, trebuie sa atinga perfectiunea, sa fie simple, dar sa aiba un ceva, un „nu stiu ce” care sa atraga. Fiindca la Fecioara nu vei gasi agresivitatea luxului, ci simplitatea frumusetii.

Recomandabil pentru aceasta zodie sunt bijuteriile din argint cu pietre semipretioase in nuante verde-albastru, cum ar fi Safir, Smarald, Peridot, Ametist, Zircon verde, Agat.

O bijuterie cu o astfel de piatra ar fi mai mult decat potrivita pentru o femeie Fecioara. Bucuria ei va fi dubla deoarece fecioarei ii plac unicatele! Si cum la Silverbox.ro vei gasi bijuterii in regim unicat, iata cateva dintre recomandarile noastre:

Bratara Safir argint si marcasite model oriental Inel safir argint si marcasite model oriental

Cercei smarald argint Inel turcoaz argint si marcasite model oriental Colier turcoaz argint

Lasă un comentariu