Skip to main content
Despre zodia Leu si idei de cadouri

Cand barbatul sau femeia din aceasta zodie joaca rol de gazda te poate face sa te simti ca si cum ai fi oaspetele familiei regale. Leii isi inconjoara musafirii cu mormane de mancare excelenta, vinuri bune, femei frumoase si muzica linistita.

Nici Ludovic al XIV-lea nu s-a bucurat de atatea fineturi! Pana si cea mai saraca femeie Leu din lume va strange destui bani ca sa-si cumpere draperii pentru ferestre, inele si haine de buna calitate.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci cand curtezi aceasta femeie este sa te duci la ea cu daruri. Cauta un cadou pretios si evita sa cumperi mai multe cadouri mici si ieftine. Apoi, pregateste-ti un arsenal de complimente cat mai diverse. Fii original si creativ. Cu texte de genul „Ce tare esti, gagico” si „Esti misto, papusa” vei ajunge sa fii azvarlit din palat direct in strada, inapoi printre tarani. Nu uita, faci curte unei femei cu sange albastru!

Cadouri pentru femei Leu

Dupa cum stii, femeia leu este o rasfatata, asa ca rasfat-o in plus de ziua ei! Produse de frumusete, un tratament complet la spa, haine scumpe care sa o puna in valoare, parfumuri si mai ales bijuterii. Pietrele pretioase recomandate sunt Acvamarin, Chihlimbar, Cuart Roz, Piatra Soarelui, Rubin, Smarald, Turcoaz, Topaz.

inel_chihlimbar_argint Inel amazonit argint

Pentru ca iubeste smaraldele si rubinele nu va trebui sa jefuiesti o banca, noi iti punem la dispozitie bijuterii din argint unicat cu pietrele ei preferate la preturi prietenoase!

Set argint patinat cu rubinSet Agat verde si marcasite din argint Set cuart capsuna argint

Evident, la un cadou pretios conteaza dedicatia. Ca sa nu stai sa compui urari in versuri, poti sa gravezi frumos pe o bijuterie numele femeii leu. O va purta si la pijamale pentru ca este incantata pana si de numele sau.

Dupa ce ai gasit cadoul perfect, nu uita sa i-l oferi intr-un cadru aparte, eventual la o mega-petrecere surpriza! Pentru ca bucuria leului sa fie deplina, ea trebuie impartasita cu cat mai multi oameni!

SUCCES!

Lasă un comentariu