Skip to main content

Despre zodia Capricorn si cadourile ideale

Capricornul este un perfectionist. Pentru el, ambalajul este la fel de important ca si cadoul, de aceea fie ca e o carte, un ceas de perete sau un accesoriu gravat cu initialele numele sau, oferiti-l frumos, pentru ca ambalajul ajuta la crearea unei atmosfere de sarbatoare.

Un dar frumos pentru sotul tau Capricorn ar fi o carte de poezii, cu cat mai romantice cu atat mai bine. Daca nu-l inveti din timp arta exprimarii afectiunii, s-ar putea sa devii o nevasta careia nu-i lipseste nimic, care e adorata si apreciata cu caldura, cu un sot absolut perfect, dar neimplinita emotional. Nu va mai avea nici un rost atunci sa te plangi ca nu-ti spune niciodata ca te iubeste. Se va uita la tine cu o privire inocenta si-ti va explica rabdator: „Esti nebuna. Imi amintesc perfect ca ti-am spus ca te iubesc cand ti-am dat inelul de logodna si inca o data cand s-a nascut micul Alex” .

Probabil ca sotul tau saturninan va programa amorul fizic trecandu-l pe lista de lucruri de facut ca pe cumparaturi, corespondenta, vizitele la muzeu sau la medic. Acest lucru poate parea rece si lipsit de sentiment, dar nu uita ca pragmaticul Capricorn va fi interesat de aspectul fizic al iubirii mult timp dupa ce alti soti de aceeasi varsta vor incepe sa recurga la poezie pentru a-si exprima afectiunea. Tii minte? Desertul la urma!

Nu exista femeie Capricorn tipica. Poate fi ultra-feminina, flirtand si fermecandu-te pana incepi sa te simti ca un urias urs grizzly care o poate proteja de lumea rece si rea. sau poate fi glaciala, tacuta si distanta, stand in siguranta pe piedestalul ei de marmura si provocandu-te sa fii suficient de inteligent ca sa-i castigi mana superioara.

Ai putea crede ca dragostea si casatoria vor fi intotdeauna pe locul doi in preocuparile lor. In privinta dragostei ai dreptate. In privinta casatoriei, nu. Trebuie sa intelegi ca telurile capricorniene sunt siguranta, autoritatea, respectul si pozitia sociala. Are prea putina importanta daca aceste nevoi sunt implinite in spatele unei catedre, intr-un birou de afacerist sau alaturi de un sot ambitios ale carui viata sociala si camin le poate organiza cu usurinta gratioasa si planificare riguroasa. Intr-un fel sau altul, aceasta femeie va obtine recunoasterea de care are nevoie. Unele o obtin scriind carti, tinand prelegeri, pictand sau compunand muzica.

E uimitor cat de multi Capricorni de ambele sexe au talent artistic iesit din comun.

Pentru ea, a face economie nu inseamna a cumpara lucruri ieftine… Daca ii faci cadou o carte despre psihologia copiilor o va folosi probabil ca sa arda una la fund unuia dintre copii si abia mai tarziu va apuca sa o citeasca. Asadar, indiferent de natura relatiei cu femeia Capricorn, bate-ti capul si gaseste ceva care sa o tina o viata. Poti alege o bijuterie cu pietre pretioase care sa intre in patrimoniul familiei sau un colier de perle care sa aminteasca de frumusetea clasica a lui Audrey Hepburn.

Rubinul este piatra pretioasa a Capricornilor si totodata talismanul lor. Aduce noroc si succes in viata, fericire si pasiune in dragoste. Sub influenta lui, o persoana buna devine si mai buna, una rea devine si mai dusmanoasa, iar persoanele cu calitati morale inalte ating succesul si savarsesc fapte eroice. Rubinul protejeaza impotriva dezastrelor naturale, apara de forte malefice, vindeca ranile. (sursa horoscopurania.ro)

Dar si Agata, Cuartul roz, Lapis Lazuli, Turcoazul se afla printre pietrele pretioase caracteristice zodiei Capricorn.

Succes in alegerea unui cadou unic si inedit, www.silverbox.ro va sta la dispozitie cu sute de modele de bijuterii frumoase din argint.

Cercei aripi inger inel argint rubin bratara tennis argint cu turcoaz

Cu drag,

Echipa SilverBox

Lasă un comentariu