Skip to main content
DESPRE AMAZONIT – PIATRA SPERANTEI SI A CURAJULUI

Pe noi ne-a cucerit frumusetea si culoarea fantastica a acestei pietre semipretioase – Amazonit. Ne duce instant cu gandul la mare, la un cer senin, la vacanta, ne da o stare pozitiva si ne fura cate un zambet.

Provine de la numele fluviului Amazon. Mai este cunoscuta sub denumirea de piatra curajului si foarte interesant, se spune ca a fost numita dupa femeile razboinice amazoniene!

Este recomandat zodiilor Fecioara, Balanta si Varsator. Este o piatra a longevitatii, a vindecarii si a protectiei. Amplifica si stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia. Aduce si confera noroc si calm in perioade de stress. Il face pe purtator sa se simta special, atrage atentia asupra lui. Da, asta va garantam si noi!

Set Amazonit argint Inel Amazonit argint Set amazonit argint

Este un cristal natural, veritabil – ca atare poate avea multe utilizari in beneficiul tau.

Sanatate: are puternic rol curativ, este benefic pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon. Deasemenea este benefic in caz de alergii sau infertilitate si insomnie. Are efect tonic pentru vaz si efect protector impotriva razelor X.

Sporeste exprimarea creativa, imbunatateste stima de sine. Amazonitul este considerat o piatra linistitoare ce ofera incredere. Mai este denumita „piatra sperantei” deoarece inspira incredere si speranta. O sursa spune ca este folositoare in a activa adolescentii lenesi. 🙂

Beneficiaza de puterea bijuteriilor cu Amazonit
  • Echilibreaza energia masculina si feminina
  • Incurajeaza amabilitatea
  • Este o piatra excelenta pentru artisti
  • Echilibreaza emotiile
  • Ofera rezistenta fizica

Cu drag,

Echipa Silverbox

Lasă un comentariu