Skip to main content

Date cu caracter personal

www.silverbox.ro respecta cu strictete confidentialitatea datelor cu caracter personal ce apartin clientilor sai. Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.silverbox.ro exclusiv in scopul furnizarii produselor sau serviciilor solicitate (confirmarea si livrarea comenzilor). Datele nu vor fi comunicate tertilor sau facute publice. Numai cu acceptul clientilor, datele cu caracter personal pot fi folosite de www.silverbox.ro in scopul informarii acestora in legatura cu oferte, promotii sau produse noi lansate.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.