Skip to main content

Conditii de livrare

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate 100% pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Pentru produsele aflate in stoc, durata expedierii coletului difera in functie de localitate, de modalitatea de livrare utilizata si de intervalul de ora in care dumneavoastra plasati comanda.

Livrarea comezilor se face doar prin Curier rapid (FAN Courier). Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 1 – 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii in zona de acoperire (fara km suplimentari).

Se va lua in considerare de catre client, la finalizarea comenzii, in functie de suma totala a comenzii, avand in vedere urmatoarele taxe:

CURIERAT RAPID

 

  • 15 LEI pentru comenzile sub 200 LEI
  • GRATUIT pentru comenzile de peste 200 LEI

 

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care www.silverbox.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

 

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0751 759 562 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@silverbox.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientul este singurul care decide daca este pe deplin satisfacut de produsele achizitionate. In caz contrar produsele cumparate se pot returna in ambalajul original (produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare, insotite de factura de cumparare si certificatul de garantie) in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsele se vor returna la sediul www.silverbox.ro (adresa) pe cheltuiala clientului. Recomandam folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Atentie! Legislatia stipuleaza de asemenea urmatoarele: „Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate” In acest temei, obiectele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse in vanzare! Pentru a evita orice nemultumiri vi se trimite in avans o macheta orientativa ce va sugereaza cum arata rezultatul final.

Daca satisfactia nu este deplina, va vom inlocui/schimba produsele cumparate sau va vom inapoia costul acestora in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Banii vor fi returnati, prin transfer bancar, in contul furnizat de client.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport integral (16lei + TVA), magazinul suportand initial partial sau in totalitate acest transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

„Clientii” sau „consumatorii” sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la personanele fizice.