Skip to main content

Ce reprezinta simbolul Tree of Life – Copacul Vietii?

De ce sunt bijuteriile cu acest simbol asa de trendy?

Trebuia sa stiu. Asa ca am facut putin research 🙂

„Moartea noastra nu reprezinta sfarsitul daca noi putem trai prin copiii nostri si prin generatia tanara. Pentru ca ei suntem noi, trupurile noastre sunt doar frunze ofllite din arborele vietii.”
(Albert Einstein)

Se pare ca Pomul Vietii apare in religie, mitologie, filosofie si chiar biologie. Puteti vedea referiri la acesta in Egiptul Antic, Europa, budism, crestinism, Mesoamerica, Orientul Mijlociu, mitologia nordica, literatura, film, jocuri video si, desigur, bijuterii.

Este o metafora pentru unitate si un simbol al vietii vesnice.

Civilizatiile antice din Egipt, Asiria si Persia au purtat bijuterii cu Copacul Vietii ca o modalitate de a-si exprima filozofia lor asupra vietii. Anticii preferau pandantive cu Tree of Life din lemn, piatra sau bronz si le purtau pe un snur de piele sau sfoara pentru a le transforma intr-un colier. Popularitatea colierelor Pomul Vietii a crescut in mod semnificativ in ultimii ani, probabil in mare parte datorita filmului „Tree of Life”, cu Brad Pitt.

Arborele Vietii descrie coborarea divinului in lumea manifestata si metodele prin care uniunea divina este atinsa in aceasta viata. Este privit ca o harta a psihicului uman si a lucrarilor de creatie.
Este important sa realizam ca natura pura a divinitatiii este unitatea si ca aspectele aparent separate sunt doar raspandite, traind intr-o stare de iluzii separate.

Unii oameni se intreaba ce reprezinta simbolul Tree of Life in timp ce altii au deja legaturi profunde cu acest simbol. Cred ca Arborele Vietii simbolizeaza ca suntem cu totii inradacinati in dragoste, de acolo crestem. Exista o expresie continua de nastere, renastere si conexiune care este in legatura directa cu experienta umana. Fiecare copac este unic, supravietuieste fara truda, are nevoie de hrana pamantului si de lumina soarelui. Nu trebuie sa fii religios ca sa apreciezi unicitatea si frumusetea copacilor 🙂

Avem multi clienti fideli care ne spun ca isi adora bijuteriile cu simbolul Copacul Vietii si primesc complimente oriunde se duc. Chiar si cand bijuteriile Tree of Life sunt oferite cadou, nimeni nu a fost vreodata dezamagit 😉 Aceste bijuterii frumoase din argint sunt, cu siguranta, un motiv pentru ca oamenii sa se opreasca si sa le observe, sunt unice si nu toata lumea are asa ceva.

Colier copacul vietii argint Pandantiv copacul vietii argint Inel Copacul vietii din argint

Tu ai purta sau poate ai deja bijuterii cu simbolul Copacul Vietii? De ce?

Citeste si cele 5 motive pentru a purta Copacul Vietii.

One Comment

Lasă un comentariu