Skip to main content

Broasca – Semnificatie si bijuterii cu acestea

Ca orice alta creatie frumoasa a naturii, broasca are propria ei semnificatie. Atunci cand o broasca sare in viata ta, indica faptul ca acum este momentul sa vezi noile oportunitati ce urmeaza sa vina.

In multe culturi (enumaram Egiptul si Grecia Antica), simbolismul primar al broastei este fertilitatea. Broastele depun multe oua ceea ce le face un simbol al abundentei si al fertilitatii. Alte semnificatii simbolice ale broastei sunt norocul, renașterea si puritatea, oportunitatea, visarea si vindecarea.

Cand vine vorba de bijuterii, broscutele sunt cu siguranta talismane norocoase. Purtandu-le, se presupune că iti deschizi spiritul catre noroc si fericire. Are sens atunci cand luam in considerare simbolul relaxarii pe care il emana broastele – fara griji si multumite asa cum sunt in iazurile lor.

Daca iti plac broscutele saritoare si le gasești draguțe, ai ajuns unde trebuie! Nu numai ca sunt dragute dar semnificatia lor le face greu de ignorat. Va fi un memento perfect pentru toate lucrurile pe care broscutele saritoare le simbolizeaza.

Broastele au fost intotdeauna o tema comuna, atipica si preferata de bijutieri. Le poți gasi sarind pe cercei sau pe un lantisor. Din acest motiv, suntem mandri sa va prezentam din noua colectie mai multe bijuterii cu broscute tare simpatice, printre care urmatoarele:

Cercei broasca saritoare din argintPandantiv broasca saritoare din argintCercei broasca argintLantisor broasca argint

Nota: Bijuteriile prezentate apartin Silverbox.ro si sunt disponibile pe site.

Lasă un comentariu