Skip to main content

Bijuterii cu bufnite si semnificatia lor – un cadou intelept

Sa porti bijuterii cu bufnite are efecte pozitive asupra vieții noastre. Motivul este pentru ca bufnitele sunt simboluri ale conectarii cu adevarata noastra intuitie. Dacă bufnita este animalul tau spiritual, esti norocos sa ai o intuitie puternica despre oamenii si situațiile care iti ies în cale.

Cu toate acestea, daca intuitia nu e atributul tau forte, n-ar fi o idee rea sa iei in considerare primirea bufnitei in casa ta printr-un accesoriu de decor, in garderoba sau bijuterii.

Alegerea unui pandantiv cu bufnita sau o pereche de cercei cu bufnita este exact ceea ce ai nevoie pentru a cere universului o mai bună conexiune cu intuiția ta. Pe lângă conectarea cu intuiția, o bufniță reprezintă, de asemenea, înțelepciunea și este în mare parte legată de suflete vechi care posedă înțelepciune străveche sau profeți care pot vedea lucrurile care se întâmplă înainte de a le face.

Iată cât de puternice sunt bufnițele, simbolic vorbind. Bufnița reprezintă, de asemenea, rabdare asupra imaginii de ansamblu. Observând cu atenție, ai tendința să nu te grăbești și să sari în concluzii pripite.

Dimpotriva, ne încurajează să meditam în liniștea nopții și să reflectam asupra situațiilor pentru a permite intuiției sa ne dea răspunsuri cat mai corecte. După cum am spus, bufnițele simbolizează înțelepciunea, înțelepciunea care vine pentru a preveni impulsivitatea.

Faptul că bufnițele au o viziune atât de ascuțită în întuneric este exact ceea ce reprezintă simbolic: a vedea prin văluri sau iluzii și atingerea acelei cunoștințe autentice care vrea să ajungă la tine venind din subconștientul tău.

Un inel cu bufnita poate fi daruit unei prietene pentru a-i aduce intelegere si rabdare. Sau perspectiva, precum si protectie.

Inel bufnita argintColier cu bufnita argint

Este un cadou cu sens și poate fi un cadou ideal pentru cine care da un examen, de exemplu.

In concluzie

Bufnița este un simbol al intelepciunii, adevarului, rabdarii, previziunii și cunoasterii.

Din punct de vedere istoric, bufnița este, de asemenea, vazuta a fi un protector – impotriva raului si al ghinionului.

In Romania, slabe sanse sa ne viziteze fizic o bufnita… ceea ce ar fi un dar incredibil.

Așadar, o bijuterie cu bufnita este cadoul perfect pentru a-ți inspira prietena sau persoana iubită să fie mai pozitivă și să le ofere mai mult curaj, protecție și perspicacitate.

Un lucru este sigur: cu aceste bijuterii cu bufnite, poți oferi un cadou cu semnificație.

Cercei bufnita din argint Lantisor bufnita argint Inel Bufnita argint
Nota: Bijuteriile prezentate apartin Silverbox.ro si sunt disponibile pe site.

Lasă un comentariu